10 fordele ved at være gravid med en 5. baby når man er 45 år

Vi har kastet os ud i et stort kreativt projekt som henholdsvis 45 og 48-årig: Et 5. Barn til flokken som tæller 4 fællesbørn på 15, 12, 8 og 5 år. Jeg starter en blog om at blive gravid, være gravid og føde under de omstændigheder.

10 fordele ved at være gravid med en 5. baby når man er 45 år

1. Mit maveskind er alligevel rynket som et vinteræble.

2. Fordi jeg er så gammel, har jeg både nedsat OG selektiv hørelse.

3. Da jeg er fra 70’erne og dermed fra den tid hvor ingen kunne hidse sig op over offentlig amning. Derfor bliver jeg helt og oprigtigt forbløffet, når jeg får reprimander over at sidde med et bryst fremme og en unge knappet på det i det offentlige rum (og bagefter bliver jeg meget vred, så pas på derude GRRRRR)

4. Hvis børnene opfører sig pinligt og støjende i det offentlige rum (og det gør de, tro mig) kan jeg altid lyve og sige, jeg er deres bedstemor. Heldigvis bor vi i NV, så mange medlemmer af vores community er af arabisk oprindelse, og de cool med både antal og lydniveau på ungerne. Mere om fordelene ved at bo multietnisk senere her på bloggen.

5. Jeg kan koncentrere mig om en telefonsamtale midt i 3. Verdenskrig.

6. Vi har alt nødvendigt udstyr….og en hel del unødvendigt.

7. Vi har for længst opgivet at få alle pletterne af IKEA-sofaen.

8. Vi har alligevel så mange børn at en del folk i forvejen synes det er virkeligt underligt, grænsende til det suspekte. Sidste gang jeg var gravid var de 2 hyppigste spørgsmål: Er det planlagt? Er det med den samme mand? Ja og Ja, også denne gang.

De næste 2 spørgsmål, som ikke er spørgsmål, men konstateringer: ”så skal I jo have en større lejlighed og en større bil” (næææ vi har en 7-personers og 167m2 lejlighed, så we are good)

9. Mine søde døtre er så store at de kan holde ”gender release party” for os. Glæd dig til at opleve den her på bloggen.

10. Ingen tror man kan blive gravid mere så højt op i alderen, så man kan holde det skjult ret længe. Da jeg sad bleg og svedende med ekstrem morgenkvalme sammen med en 30-årig bekendt og fortalt nyheden om graviditeten udbrød hun glad “nå, jeg troede bare du havde en hedetur….er det planlagt?….nå da – med den samme mand?, så må I jo til at finde en større lejlighed og en større bil”

Hvorfor har jeg blå mærker fra blodfortyndende medicin og desuden et østrogenplaster på maven? Hvorfor skal alle være glade for min rumpe IKKE er med på billedet? Og hvordan bliver man overhovedet gravid når man er 45 og IKKE et af naturens fertile vidundere?

Læs om det næste uge her på blokken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait