Gratis online fødselsforberedelse fra Storkereden: 1. Del

Vi lægger ud med “hvad skal du selv holde øje med i den sidste del af graviditeten” med min dygtige kollega Susanne og så disse 2 evigtunge emner med mig. “Hvad er en ve og hvordan føles den?” “Hvordan foregår fødslen ved første barn?- og hvad gør man selv og ens partner i opstarten for at have gode kræfter til hele fødslen?”

Har du lyst til at føde i fred og ro, med en kendt jordemoder (Susanne, Marie eller undertegnede) i smukke omgivelser, men alligevel kun 500 m fra en fødegang GRATIS så ring på 26 84 04 00 IDAG også selvom du bor i København OG også selv om du har kort tid til din termin/er over den. https://storkereden.nu

Mere gratis fødselsforberedelse i morgen…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait