Gratis online fødselsforberedelse fra Storkereden: 2. Del

Vi fortsætter med evergreens som “Hvordan identificerer jeg en vandafgang uden hjælp af George Clooney?” Og “opstarts og det typiske fødselsforløb for flergangsfødende – om mængderabat og hvordan du undgår at føde i bilen” med mig og “de 2 slags vejrtrækning – og hvordan partneren kan hjælpe med at spænde af” med min dygtige kollega Susanne.

Garanteret fri fra Corona og politisk korrekthed.

Har du lyst til at føde i fred og ro, med en kendt jordemoder (Susanne, Marie eller undertegnede) i smukke omgivelser, men alligevel kun 500 m fra en fødegang GRATIS så ring på 26 84 04 00 IDAG også selvom du bor i København OG også selv om du har kort tid til din termin/er over den. https://storkereden.nu

Mere gratis fødselsforberedelse følger – kom gerne med forslag til hvad DU gerne vil høre om i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait